donderdag 30 mei 2013

Affiliate News:

Tradetracker en Bodylabs

Geachte affiliate members,

Bij deze wil ik jullie waarschuwen voor de praktijken welke Bodylabs.nl hanteert bij het vergoeden van leads welke via Tradetracker binnen komen. Zij werken selectief en weigeren zonder gegronde rede transacties af.
Dit is bij mij ook gebeurd. Het ging bij mij nog maar om een klein bedrag maar ben wel direct gestopt met het aanbieden van Bodylabs.

Ik heb meerdere malen op een normale manier geprobeerd contact te zoeken met Bodylabs maar kreeg steeds korte en niets zeggende mailtjes van een medewerker van Bodylabs. Ook Tradetracker is hierin laconiek geweest en had er naar mijn mening weinig zin in om de zaak op te lossen.


Na enkele weken nog geen resultaat te hebben gezien ben ik mails gaan sturen waarin stond dat ik met deze problemen naar forums ging en het openbaar te maken zodat iedereen weet wat Bodylabs voor bedrijf is. Na deze mails was het enige tijd stil, pas na twee weken kreeg ik bericht, met een cc naar bodylabs, of ze niet toch het geld over wilden maken. Dit stink naar de misdaad en vraag ook iedereen die goede of slechte ervaringen heeft met Tradetracker maar dan in het algemeen met Bodylabs.nl.


Ik werk samen met diverse programma zoals daisycon/M4N & Zanox en nog tientallen casino affiliate's maar heb dit soort praktijken nog niet eerder meegemaakt.


Alle feedback is welkom. Positief of negatief.

Alvast bedankt
Webmaster


Geen opmerkingen:

Een reactie posten